"Eating is a necessity. Eating intelligently is an art"

(F. de La Rochefoucauld)
Product Image

Pignulet Flour

Gold dust that becomes polenta... Pignulet corn otto file stoneground by the force of water.

Weight: 1000 g

5,00

Details

Product Image

Partridge eye lentils

Lentils: wish for prosperity, fortune and wealth throughout the year

Weight: 550 g

6,30

Details

Product Image

Zuppa di verdure

Bontà e genuinità nella zuppa di verdure essicate a freddo! Il grande classico della tavola italiana

Weight: 60 g

8,00

Details

Product Image

Green Sauce

Bagnet verd (green sauce) is a typical piemontese sauce, made from parsley, garlic and anchovy; it is simple but delicious!

Weight: 110 g

4,60

Details

Product Image

Mix di Frutta essicata a freddo

Energia concentrata e sana!

Weight: 70 g

7,00

Details

Recipe Image

Flan di cardi con bagna cauda

  • 600 g di cardi
  • 4 uova
  • 100 g parmigiano grattugiato
  • burro q.b.
  • sale
  • pepe q.b.
  • 1 vasetto Bagna cauda Sfiziosità
Recipe Image

Pane +Cereali

Recipe Image

Gateau di polenta by Daniela

Recipe Image

Fusilli Barbarià con zucca e pancetta

  • Fusilli Barbarià: 1 confezione
  • Pancetta: 80 g
  • Zucca: 500g
  • Latte: 100 ml
  • Sale: q.b.
  • Pepe: q.b.
Recipe Image

Hamburger con salsa di cipolle

  • Salsa di cipolle 110g (x 6 Hamburger)
  • Panini per hamburger 6
  • Insalata 6 foglie
  • Hamburger 6
Recipe Image

Focaccia con Farina + Cereali Sfiziosità

  • Per l'impasto
  • 350 gr di Farina + Cereali Sfiziosità
  • 1/2 cucchiaino di sale
  • 1 cucchiaio di olio di oliva
  • 7 gr di lievito secco per pizza
  • 210 ml di acqua tiepida
  • Per la copertura
  • 2 cucchiai di olio di oliva
  • sale grosso