"Eating is a necessity. Eating intelligently is an art"

(F. de La Rochefoucauld)
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Giardiniera

This is the typical Piemontese conserve which allows you to taste summer vegetables during the winter months

Weight: 320 g

8,50

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Composta di Albicocche 110g

La composta di albicocche è un grande classico delle conserve!

4,00 Più formati disponibili

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Blueberries extra jam

The most juicy and sweet Blueberry are cooked with the addition of sugar cane.

4,50 Più formati disponibili

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Tris di farine macinate a pietra

La farina di "una volta" per nutrirci meglio oggi

from 13,20

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Green Sauce

Bagnet verd (green sauce) is a typical piemontese sauce, made from parsley, garlic and anchovy; it is simple but delicious!

Weight: 110 g

4,60

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Turmeric fusilli

Turmeric mixed with durum wheat semolina, for a tasty, genuine product with low gluten content. Without eggs, suitable for those who follow the vegan diet!

Weight: 350 g

3,80

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Focaccia con Farina + Cereali Sfiziosità

  • Per l'impasto
  • 350 gr di Farina + Cereali Sfiziosità
  • 1/2 cucchiaino di sale
  • 1 cucchiaio di olio di oliva
  • 7 gr di lievito secco per pizza
  • 210 ml di acqua tiepida
  • Per la copertura
  • 2 cucchiai di olio di oliva
  • sale grosso
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Uova sode al verde

  • Uova
  • Bagnetto verde Sfiziosità 1 vasetto
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Hamburger con salsa di cipolle

  • Salsa di cipolle 110g (x 6 Hamburger)
  • Panini per hamburger 6
  • Insalata 6 foglie
  • Hamburger 6
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Fusilli Barbarià con crema di carciofi e lardo.

  • Fusilli Barbaria 350g
  • Carciofi 2
  • Olio q.b.
  • Sale e pepe q.b.
  • Lardo o pancetta 8 fette
  • Latte q.b.
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Giardiniera Sfiziosità con uova e tonno

  • Giardiniera Sfiziosità
  • Uova 1
  • Tonno
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Risotto menta e speck

  • Riso: 250 g
  • Composta di menta Sfiziosità: 1 vasetto
  • 100 g di speck o pancetta
  • 200 ml di brodo
  • 1/2 cipolla
  • Olio q.b.